top of page

SERVIM MAȘINI DE 15 DE ANI

Despre companie

Bine ați venit în magazinul nostru online!

Compania SRL "FAETON AUTO" este un partener de încredere în lumea chimiei auto profesionale, reprezentând concernul german BluechemGroup. Magazinul nostru se specializează în vânzarea en-gros a produselor "PRO TEC", care sunt fabricate conform standardelor germane ridicate și sunt certificate de TUV NORD CERT GmbH, precum și conforme cu standardul DIN-ISO. Aceasta înseamnă că vă puteți încrede pe deplin în fiabilitatea și eficiența brandului "Fabricat în Germania" pe întreg parcursul procesului de certificare.

În magazinul nostru veți găsi servicii profesionale și consultanță în alegerea și achiziționarea produselor. Suntem întotdeauna pregătiți să vă ajutăm să faceți alegerea potrivită, să vă sugerăm care sunt produsele care se potrivesc cel mai bine situației dumneavoastră.

Înțelegem că piața se schimbă constant, de aceea compania noastră își ajustează în mod constant politica de marketing în conformitate cu cerințele și condițiile curente ale pieței. Scopul nostru este să oferim clienților produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Suntem convinși că fiecare client merită soluții fiabile și eficiente pentru îngrijirea mașinii sale.

Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru.

Suntem mândri să vă oferim cea mai bună chimie auto din lume "Fabricată în Germania".

reparatii auto chisinau
bottom of page